Remaja Cool '}

Saturday, 23 April 2011

Tanda-tanda lelaki ingin memutuskan hubungan~
DIA AKAN CAKAP “ KITA PUTUS SEKARANG”….the end. Hahaha…

Semalam sy ada post “tanda-tanda wanita ingin menjauhi lelakii ”…hari ini, disebabkan rmai yg brtanya apakah pula tanda lelaki ingin ptuskan hubungan. Jadi, sy bri stu lgi tips, tanda lelaki ingin putuskan hubungan....sesuai dibaca smbil dgar lagu di bawah~Lelaki mungkin sukar melafazkan kata putus, tetapi bila si dia mula menjauhkan diri, itulah tandanya si dia mulai jauhkan diri dari anda. Hati-hati dengan perubahannya dan lihat di cermin kesilapan dalam sedar atau tidak yang anda lakukan sehingga mengguris perasaannya. Lelaki juga sensitive tetapi sukar untuk menunjukkannya…

berikut adalah tanda-tanda lelaki ingin putuskan hubngan:

Sering Ingkar Janji
Si dia mula tidak menepati janji untuk bertemu anda! Ada sahaj alas an saat-saat terakhir untuk tidak dapat bertemu anda.

Pelbagai Persoalan
Lelaki bukanlah golongan yang mudah untuk meluahkan segala-galanya. Ketika dia merasakan kehilangan cintanya, pelbagai soalan akan mula ditanya…”Adakah kamu rasa seperti ada yang x kena dengan hubungan kita?”..”mungkin aku bukan orang yang tepat untukmu…”

Rakan Lebih Penting
Si dia mula mencari teman-teman lamanya. Jika dahulu masa hanya dihabiskan bersama kamu, sekarang si dia mulai menghabiskan masa berhibur bersama rakan-rakan. Di hujung-hujung nanti bila anda mula merungut, barulah dia akan berkata anda mengongkong kehidupannya dan meminta putus.

Mula Memuji Wanita Lain
Biarpun dahulu si dia mengagumi kecantikan wanita lain, tetapi tidak pernah diungkap di hadapan kekasih hatinya. Tetapi tiba-tiba si dia mula memuji akan kecantikan dan kehebatan wanita lain. Itu bermakna dia ingin anda berasa cemburu dan tidak lagi menjaga hati dan perasaan anda.

MENGAPA DIA INGIN PUTUS??

Hei, kamu ni bosan lar….
Sebahagian lelaki ada beranggapan bahawa wanita yang manja adalah jenis yang cute dan comel. Tetapi kalau berlebihan apa jadinya? Membosankan! Jawapan itu mungkin tidak akan keluar dari mulutnya. Tapi jangan terkejut bila si dia mula memberikan pelbagai alas an, saat anda merengek ingin dihantar ke saloon, pusat beli-belah atau bertandang ke rumah teman. Lelaki mulai jemu dan tidak lagi dengan perangai manjanya…anda mungkin juga berminat:p/s: please leave ur comment here~

6 comments:

yanae mohamad said...

haha~ ni cam kenal jep point

Anonymous said...

mane dpt music tu ea? best la.. :)

azeo laxerz said...

selamat pagi cinta-violin instrumental....bleh download kt youtube~

♥ ajaa tyne ♥ said...

besh!

shahsyaz said...

i hate to talk about love..aishh, tp x bleh larik, mne2 g pon ada cinta, hehehe

Anonymous said...

ase nk tendang je laki cm2..
hish..kalu xnk,ckp je xnk..
*tbe2 mnjadi emo

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...